Adicomp

Adicomp is een bedrijf dat de relatie tussen natuurlijke elementen en toegepaste technologie tracht te versterken en te exploiteren door onderzoek, bouw en promotie van haar producten voor de productie en behandeling van perslucht en gas.

Adicomp streeft ernaar om als bedrijf alle medewerkers te factureren in het bereiken van maximale klanttevredenheid en de teamgeest van al onze medewerkers, maakt Adicomp een sterk gemotiveerd bedrijf dat zich richt op resultaten

Vicenza, 1998. Adicomp is een bedrijf dat is opgericht dankzij de passie en de jarenlange ervaring van de familie Andreella, die al snel een toonaangevend internationaal bedrijf werd in de levering van technologieën en diensten op het gebied van industriële compressie van lucht en gas, met maatwerk -gemaakte en “turn-key" oplossingen, die de onderscheidende handelsmerken zijn. Kiezen voor Adicomp houdt in dat u vertrouwt op professionals die de klant ondersteunen bij alle fasen van de projectimplementatie en naverkoop, waarbij elk aspect afzonderlijk wordt geëvalueerd. Het bedrijf heeft er altijd naar gestreefd om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten te behouden, in overeenstemming met de nieuwste industriestandaards.

  • Schroefcompressoren
  • Hogedruk schroefcompressoren
  • Luchtbehandeling
  • Zuigercompressoren – lage en hoge druk – olievrij
  • Oplossingen op maat
  • Oplossingen voor Natural gas en Methaan – Biogas en Nitrogen / GPL

Partners:

CMC – Friulair – Fuji – Rotorcomp – Siemens – Termomeccanica – Telemecanique – VMC

Meer informatie vindt u op de website van ADICOMP