Becker

Becker (Druk- en Vacuümpompen) levert niet alleen blaaslucht- en vacuümpompen maar staat u ook terzijde bij het ontwerpen en uitvoeren van centrale blaaslucht-, perslucht- en vacuümopstellingen. Becker weet dat u met hun producten uw geld moeten kunnen verdienen.

Al 130 jaar levert Becker blaaslucht- en vacuümpompen en complete luchtverzorgingsunits aan bijna alle industrie- en technologiesectoren. Elk jaar verlaten meer dan 110.000 pompunits in meer dan 3.000 varianten hun fabrieken in Apolda en Wuppertal (beide BRD). Gebr. Becker GmbH is een bloeiende familieonderneming, opgericht in 1885, met meer dan 15 dochterbedrijven in 14 landen en rond de vijftig geautoriseerde servicepartners wereldwijd.

Meer informatie vindt u op de website van BECKER

Beckers’ Producten

Schottenblowers

De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent robuuste blowers met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten. De blowers werken volkomen olievrij, de schotten kennen zeer lange standtijden.

Schotten –blaaslucht-/vacuümpompen

De eenvoudige constructie met slechts één as en directe aandrijving betekent robuuste gecombineerde blaaslucht-/ vacuüm pompen met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten. De pompen werken volkomen olievrij, de schotten kennen zeer lange standtijden.

Schottenvacuümpompen, olievrij

De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent robuuste vacuümpompen met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten. De vacuümpompen werken volkomen olievrij, de schotten kennen zeer lange standtijden.

Schottenvacuümpompen, oliegeïnjecteerd

De schotten worden afgedicht, gekoeld en gesmeerd door olie. Een relatief hoog vacuüm (0,5 mbar(a) kan met toepassing van olie-injectie worden behaald. De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent ook in deze uitvoering robuuste vacuümpompen met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten.

Zijkanaalblowers / Zijkanaalvacuümpompen

Zijkanaalblowers produceren door hun interne 'meertraps' compressie pulsatie-arme blaaslucht. De optimale en gepatenteerde vormgeving van het loopwiel met gebogen schoepen garandeert een optimale efficiëntie.

Radiaalblowers

Radiaalblowers bereiken hoge luchtvolumes. Via de op de motor geïntegreerde frequentieomvormer wordt de volumestroom exact aan de consumptie aangepast.